Aerobic

Madalina, instructor de aerobic: step, kangoo, pilates

Ioana

Dupa practicarea a 7 ani de handbal de performanta, o licenta la Facultatea de Sport, cu specializare in kinetoterapie si motricitate Speciala, am invatat ca progresul vine prin munca iar munca bate talentul! Nimic din ce imi propun nu este de nerealizat, asa ca voi munci alaturi de oricine isi propune sa faca din sport o rutina zilnica sau , de ce nu, performanta!

Madalina, instructor de aerobic: step, kangoo, pilates

Florin

Absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport in 2003,absolvent de master in 2004,lucrand in sala de fitness din 2004,cu peste 10 ani de experienta in domeniu ,va poate oferi programe de antrenament pentru incepatori si avansati,sfaturi privind un regim alimentar sanatos pentru a va atinge obiectivele de a creste sau scadea in greutate,poate lucra cu sportivul si ca personal trainer ajutandu-l astfel sa isi indeplineasca scopurile pentru care a venit in sala de fitness.

Pentru a-l cunoaste mai bine vizitati pagina lui de Antrenor personal :
www.facebook.com/Florin.personal.trainer/

Madalina, instructor de aerobic: step, kangoo, pilates

Madalin

Absolvent al facultatii de educatie fizica si sport dar si a masterului din cadrul aceleasi facultati cu o experienta de peste 4 ani in aerobic si preda clase de step, PILATES, abt si tae-bo. Sanatatea fizica si mentala, cat si o forma fizica excelenta pot fi obtinute doar prin mentinerea unui echilibru intre o dieta sanatoasa, un antrenament eficient si o gandire pozitiva. Nu suntem niciodata prea batrani pentru a aduce modificari in viata noastra, dar este mult mai usor atunci cand avem langa noi oameni cu experienta, de incredere si deschisi care sa ne ofere sprijin si cele mai bune sfaturi.

Fitness

Madalina, instructor de aerobic: step, kangoo, pilates

Dan

Crearea unui stil de viata sanatos nu inseamna schimbari drastice. De fapt, schimbarile majore duc aproape intotdeuna la esecuri. Facand schimbari minore in stilul nostru, dar in fiecare zi, vom ajunge la recompense mari. Iubesc sportul, oamenii pozitivi si plimbarile in natura. Stiu ca un stil de viaţa sanatos poate fi contagios, asa ca incerc in fiecare zi sa-i „infectez” si pe alţii.Nu oricine poate avea un trup perfect, dar oricine poate avea o sanatate buna, un numar corect de kilograme şi o stare de spirit potrivita

Madalina, instructor de aerobic: step, kangoo, pilates

Vlad

Absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport in 2003, absolvent de master in 2004, lucrand in sala de fitness din 2004, cu peste 10 ani de experienta in domeniu ,va poate oferi programe de antrenament pentru incepatori si avansati, sfaturi privind un regim alimentar sanatos pentru a va atinge obiectivele de a creste sau scadea in greutate, poate lucra cu sportivul si ca personal trainer ajutandu-l astfel sa isi indeplineasca scopurile pentru care a venit in sala de fitness.